Bár még néhány utcában folyik a gerincvezeték fektetése és a rákötések kialakítása, a szennyvízhálózat kiépítése mostanra a végéhez közelít Bükkábrányban.
De nem csak ezek a munkálatok okoznak még némi kellemetlenséget a helyieknek, de elkezdődött az úthálózat helyreállítása is. Most ugyan nem könnyű a közlekedés a Tibolddaróc felé vezető szakaszon, de remélhetőleg hamarosan az új aszfaltburkolatot használhatják az arra közlekedők. Többek között erről beszélgettünk a község polgármesterével.
A polgármester arról is kérdeztük, hogy halad az infrastruktúra kiépítése az új építési telkek helyén, a Gárdonyi Géza utcán.
Nagyon fontos és nem győzik elégszer hangsúlyozni az illetékesek: a már előkészített csatlakozási pontokra történő rákötést jó ha mindenki előkészíti a telkén belül, hogy a próbaüzem megkezdésekor már ne kelljen erre várni, viszont rácsatlakozni a csonkra és a rendszerbe engedni a szennyvizet egyelőre még nem szabad.

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.