Színházi előadásra gyülekezett a közönség november 25-én este a bükkábrányi Dudás Sándor színházteremben. A Mezőkövesdi Színészeti Egyesület bemutatója várt ez alkalommal minden érdeklődőt, akik nem csak helyből de több környékbeli településről is ellátogattak az előadásra.
Marc Camoletti "Négy meztelen férfi" című vígjátékát vitték színre az egyesület tagjai, a darabot Balogh Éva rendezte. Vele beszélgettünk az előadásra való készülődés közben.
Természetesen ahhoz, hogy a közönségnek is maradandó élményt nyúthasson és szöveghű is legyen egy ilyen - csaknem két órás - előadás, nem csak kitűnő színészi játékra, de rengeteg munkára is szükség van.
Az egyesület pedig már a következő évadra készül, a tervek szerint jövőre két darabot is színre visznek, mindkettőre el is kezdtek készülni a színészek.
Az előadók pedig már most szívesen invitálnak mindenkit a jövőre bemutatásra kerülő darabokra is, az előadásokat természetesen időben széles körben meg is hirdetik, mindenki értesülhet majd azok pontos idejéről és helyéről.

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.