Idén is nagy érdeklődés mellett került sor Bükkábrányban az önkormányzat által megrendezett falukarácsonyi ünnepségre december 16-án délután.
A zsúfolásig megtelt római katolikus templomban 17 órakor Szalai Szabolcs polgármester köszöntötte a megjelenteket és mondott ünnepi köszöntőt. Ezt követően a Debreceni Egyetem MediChoir Hallgazói Kórusa adott nagy sikerű koncertet. Összeállításukban világi és egyházi művek csendültek fel, kiemelt szerepet kapott az adventi és karácsonyi időszak.
A koncert után a II. András téren is hatalmas tömeg gyűlt össze, ahol az önkormányzat megvendégelte a lakosokat. Több száz adag halászlevet, rengeteg bejglit, meleg teát és forralt bort osztottak szét az önkormányzat dolgozói a vendégek között, ami meglehetősen jól is esett mindenkinek az esti hidegben.
Nem maradt azonban üres a színpad sem. Előbb a Csenge és Luca Akusztik koncertjét hallgathatták meg a falukarácsony vendégei.
Ennek végeztével pedig Kollányi Zsuzsi lépett színpadra, akinek a műsora már interaktív köntöst öltött, hiszen az előadás végére egész gyerek sereg gyűlt össze és énekelt közösen a színpadon.
Mindezek előtt viszont még a polgármester gratulált a bükkábrányi Gere Bernadettnek a Miss Hungary Nemzeti Szépségversenyen elért eredményéhez.

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.