Az idén is berobogott Bükkábrányba a Mikulás Expressz. December első hétvégéjén is az iskolában és az Arborétumban lévő mesevilágba vitte a gyerekeket és szüleiket.
Közben a főtéren is voltak programok, illetve a kis faházakban forró italokkal, ételekkel, vagy éppen kézműves lekvárokkal, mézzel várták a kalandra induló és visszatérő vendégeket.
Szombat délután a Daya Dance táncos, zenét műsorát láthatták az érdeklődők.
Közben a Mikulás Expressz folyamatosan vitte a kicsiket és nagyokat a mesehősökhöz és a Télapóhoz, ahol a vidám fogadtatás, a tánc és a jó hangulat garantált volt.
A szívélyes fogadtatás után a manó útmutatása alapján a gyerekek és szüleik elindultak a Télapóhoz vezető úton. A gyerekek itt versekkel, énekekkel kedveskedtek a nagyszakállúnak, ő pedig minden gyermeknek egy-egy csomagot adott át.

Az esti órákban további vonatok érkeztek a mesevilágba és a Télapóhoz, az odavezető úton vidám ének zengte be a falut, és természetesen továbbra is nagy sikere volt a közös táncnak a mesehősökkel.
A mesehősök a főtéren lévő színpadon és a színpad előtt is igen aktívak voltak, így az expressz indulására várakozó vagy éppen visszaérkező gyerekekkel is sokat táncoltak.
Az este sztárvendége Alee, a fiatal rapper és énekes volt.
Vasárnap tovább robogott az expressz, délutántól egészen estig szállította a gyerekeket a mesevilágba és a télapóhoz. A színpadon pedig Csenge és Luca akusztikus koncertjét hallgathatták meg az érdeklődők.
Szerkesztőségünket egyébként azóta megkereste a Mikulás is, megkért minket, hogy mutassuk meg azt a sok-sok levelet amit tőletek, gyerekektől kapott. Ezúton is nagyon szépen köszöni nektek, hogy ennyien írtatok, rajzoltatok neki!

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.