Mezőnyárádon a Boldog Sándor István Katolikus Általános Iskolában nagy szeretettel és színes programmal várták mindazokat a szülőket, akik óvodás gyermekükkel most állnak a leendő iskola kiválasztása előtt.
Március 16-án a díszteremben gyülekeztek nem csak a szülők, de a leendő elsősök egy része is. Ugyanis a helyi óvoda legnagyobbjai is meghívást kaptak az ismerkedős délelőttre és két óvónéni kíséretében meg is érkeztek.
Elsőként a második osztályosok elevenítették fel osztályfőnökük vezetése mellett a Gergely-járás hagyományát, amellyel már évszázadokkal ezelőtt is tanulni invitálták az akkori ifjúságot.
Bemutatkoztak és műsorral kedveskedtek a vendéglátóknak az ovisok is. Ezt követően pedig egy interaktív bemutató órára látogathatott el mindenki a mostani elsősökhöz.
Az óra után az óvoda látta vendégül a szülőket és az iskola vezetőjét. Az igazgató asszony prezentációval egybekötött tájékoztatót tartott az érdeklődőknek az intézmény adottságairól, szellemiségéről, pedagógiai módszereiről és minden egyébről, ami ilyenkor döntő szempont lehet egy gyermek iskola választását illetően.

 

Kovács Gyula 
  • szerkesztő
  • Telefon: +36/30-395-4289
  • E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.