HIRDETÉS
2020211 kek villam
20201201 eusolar
20170000 lhcom3 kicsi
 
PÁLYÁZAT
2021 daranyi ignac terv
20211101 mediatanacs tamogatasi program 02
Az Eleven Televízió médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Médiatanács Támogatási Program keretében támogatja

20211101 leader sajat palyazat02

Nemzetközi találkozót rendeztek Bükkábrányban a Covid járvány alatti adózási megoldásokról. A konferenciát a Magyar Okleveles Adószakértő Egyesület (MOKLASZ) a Bükkábrányi Önkormányzattal közösen rendezte, az előadásokat a Jószerencse Háza rendezvénytermében hallgathatták meg a résztvevők.
Az eseményre olasz, cseh, máltai és ciprusi települések delegációi érkeztek, amelyek tagjai nagy vonalakban ismerkedhettek Bükkábránnyal és a térségével, illetve Borsod megyével.

A vendégeket Bükkábrány polgármestere köszöntötte a rendezvény megnyitóján.
A résztvevőknek Villányi-Kollár Károly Dusán, a Magyar Okleveles Adószakértők Egyesületének tagja, okleveles nemzetközi adószakértő mutatta be a magyarországi helyi adókat, támogatási lehetőségeket.
Kenyeres Tamás okleveles adószakértő előadásában részletes betekintést adott a kormány Covid19 időszaka alatti erőfeszítéseiről, az adókedvezményekről.
Amal Santini, Gallese önkormányzatának kommunikációs munkatársa elmondta, két éve indult a projekt, ami révén lehetőségük nyílt betekintést nyerni a magyar és bükkbárányi adórendszerbe. Nyírő Ildikó projektmenedzser nemzetközi pályázatokon dolgozik, kiemelt célpontja Borsod megye, s igyekszik lehetőséget adni az önkormányzatoknak, hogy uniós programokba kapcsolódjanak be.
Szalai Szabolcs, Bükkábrány polgármestere szerint országos kezdeményezés volt a találkozó, amelynek helyszínt biztosítottak. A magyar adórendszerrel kapcsolatosan, de egymás közötti beszélgetésekben is mindig előkerülnek a helyi adózási szintek is, meghallgatják az ottani helyzetet.

 

 

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.